I AM

Passer for deg som vil komme i form, eller bli en dyktig danser!

"The best dance workout in town!"

Tilbud på Intropakke nå:

Pole Dance på The Playroom Pole Studio

Pole Dance

Nyhet! Pole Dance er nå på vårt søsterstudio The Playroom Pole studio! I tillegg til dansetrinn bruker vi pole stang som et element (du trenger ikke å kunne pole dance for å være med) Klassen er en morsom time hvor du kan få utfordret din sensuelle side, og slippe litt hemninger.

afrofusionstencil

Afro Fusion

En dansetime inspirert av karibiske stiler som; Soukous, Reggea, Soca og Dancehall.Slipp deg løs til afrikanske rytmer og beveg kroppen på måter du ikke trodde var mulig. Dette er en skikkelig treningsøkt selv om det er mye koreografi.
Må oppleves! 🙂

hiphop_stencil

Hip Hop

Hip Hop er en urban og rå dansestil hvor det danses til alt fra hiphop musikk, rap, funk, pop og rnb. I nyere tid har stilen utviklet seg i mange retninger og det er opp til koreografen hvordan de tolker denne stilen. Du vil lære alt fra grunntrinn og groove, til koreografi. Ny koreografi hver 3. uke

commercialstreetjazz_stencil

Commercial StreetJazz

Commercial Jazz er en dansetime med elementer fra jazz, moderne, streetdance og vouging. Det varmes opp med jazz teknikker, og det lages nye koreografier ca. hver 3 uke.En time som passer for alle med litt dansebakgrunn.

Twerkit

Twerk It

TWERK iT er en morsom time som kombinerer enkle dansetrinn, med shake teknikker. I tillegg til at det er veldig morsomt har det en høy treningseffekt hvor du får trent både kondisjon og styrke.

matata_stencil

Afro Matata

Afro Matata blander tradisjonelle former for afro-karibiske bevegelser forankret i deler av Karibien, Sør-Amerika og Afrika med improviserte bevegelser. Elementer fra House dans som raskt fotarbeid og akrobatiske styling og dancehall gjør Afro Matata til en dansefest.

contemporary jazz

Contemporary Jazz

Contemporary dance is an unique style exploring a wide range of organic movement, often with syncopated rhythms and experimental floorwork. Its a strong base in classical techniques and make this the perfect style for improving body awareness and control.

streetdance_stencil.png

Streedance

Streetdance er et samlebegrep for urbane danseformer som: Hip Hop dans, newstyle, house, popping, locking mm.. Ny koreografi ca. hver 3. uke. Timene vil formes etter hvilke instruktører som har dansetimen.

BootyWork - Tren rumpe & lår

Bootywork

Denne timen starter rett på med utvalgte styrke øvelser etterfulgt av enkle trinn og "shake" kombinasjoner. Full fokus på rumpe og lår. Trening kan ikke bli morsommere 🙂

MTV dance

MTV Dance

En kommersiell danseform som er bygget opp etter hvordan man danser i musikkvideoer og for artister .Det er mye koreografi og det danses til èn utvalgt sang hvor koreografien følger musikken.

dancehallstencil

Dancehall

Dancehall har opprinnelse fra jamaicanske dansesteder, hvor de populære jamaicanske opptakene ble spilt på lokale lydanlegg. Dancehall har fått en enorm interesse i Norge de seneste årene, og timene har masse attitude, danseglede og energi!

Jazz Dans Adults

Jazz Adults

Learn turns, leaps, placement, connecting movement so it flows, and building a dance vocabulary which will bring your dance passion to the next level. The class will give you different jazz styles and choreographed combination within different themes like Lyrical, Burlesque, Showdance & Musical.

jazzfusion_stencil

Jazz Fusion

Teknikkøvelser i kombinasjon med enkle steg og koreografier gjør Jazz Fusion til en utfrordrende men morsom time som kan passe for alle, også deg uten mye danse bakgrunn. Ønsker du å utvikle en danseteknisk progresjon, styrke muskulaturen og øke bevegeligheten er dette timen for deg.

KAMPANJE NÅ

Få Intropakke til kun 79,-