KAMPANJE PÅ MEDLEMSKAP

Kampanjetilbud på

Ubegrenset tilgang til gruppetimer

Du får tilgang til å booke alle gruppetimer på timeplanen, samt egentrening. Du kan være med på over 50 gruppetimer i dans, fitness & yoga timer hver uke.

Samme pris så lenge du er medlem

Du har prisgaranti på medlemskapet, og beholder samme pris så lenge du er medlem hos oss. Prisen på medlemskapet kommer ikke til å stige så lenge du har det aktivt.

30 dager Happy Garanti

Vi vil at du skal være happy med å velge oss! Du kan fritt si opp medlemskapet innen 30 dager fra kjøpsdato ved å sende en mail, og du trenger ikke å si hvorfor.

Kun 6 mnd binding

Dette medlemskapet har 6 mnd binding, som starter etter at Happy Garanti har gått ut. Etter 6 mnd er det ikke binding lengre, og du beholder medlemskapet så lenge du ønsker.

I tillegg får du også disse bonusene inkludert:

The Studio Fannypack (veil. 349,-)

Dette er en helt ny type fannypack som er ekstra stor slik at du også kan ta den over skuldrene!

Eat Healthy Kostholdsplan

Diettplan utviklet av vår H.I.I.T instruktør og PT Martine Westvik. Du får en diettplan på PDF, samt video der Martine forteller hvordan du skal bruke og tilpasse diettplanen for best mulig resultat. Går over 8 uker og passer for deg som vil gå ned i vekt.

Get Fit Stay Fit Workout Plan

Treningsplan og program utviklet av vår PUMP instruktør og PT Eduardo Da Silva. Du får en treningsplan på PDF, samt videoer der Eduardo viser og går gjennom alle øvelsene i vårt treningsstudio. Her får du hjelp av en Nordisk Mester i Men´s Physique!

Det lønner seg å være

Tilgjengelig til tiden går ut eller til det er fullt.

50
Medlemskap tilgjengelig

I AM UNLIMITED

6 mnd
kr799
kr 599 per mnd
  • Fri tilgang til ALLE timer. Tren så mye du vil!
  • Tilgang til egentrening i Workout Zone
  • 30 dager Happy Garanti
KAMPANJE NÅ!

Sikre deg kampanjepris på medlemskap!

I en begrenset periode kan du nå sikre deg den laveste prisen på vårt mest populære medlemskap – I AM UNLIMITED. Dette medlemskapet gir deg tilgang på alle gruppetimene våre i Dance, Fitness & Yoga + egentrening i Workout Zone. 

Vi ønsker at det ikke skal være for mange på timene våre, og har derfor et begrenset antall medlemskap tilgjengelig. Vi ønsker at du som er mest motivert for å komme i gang skal få dette tilbudet!

Det er har tidligere vært venteliste på medlemskap, og det er nå åpent for et lite antall medlemskap til kampanjepris. Det lønner seg derfor å være kjapt ute dersom du vurderer å bli medlem på The Studio. Når det er utsolgt kan det gå lang tid før nye plasser blir tilgjengelig igjen.

Vi håper du er klar for å komme i gang med treningen din, enten det er for å komme i form med fitness & dance workout, bli flinkere/lære å danse eller praktisere yoga…

30 dager Happy Garanti

Du binder deg ikke til noe ved å kjøpe medlemskap nå, men du sikrer deg kampanjeprisen. Du kan når som helst innen 30 dager fra kjøp sende oss en epost dersom du ombestemmer deg - vi vil at du skal være happy!

Vi er sikre på at du kommer til å trives på The Studio i lang tid fremover dersom du liker deg hos oss den første måneden.

Håper vi sees på The Studio! 😍

P.S.
Husk at du alltid kan nå oss på mail@thestudio.no eller tlf 21 38 10 20 (mellom kl.15-21) dersom du har spørsmål til kampanjen eller tilbudet vårt generelt.

Hilsen Alex & Kimhye

Founders @ The Studio Fitness & Lifestyle

Get Started. Inspiring and workouts!

Har du noen gang tenkt på at trening kan være gøy? At du kan lære deg nye ting (uten å være redd for å “dumme deg ut”) og bli kjent med nye mennesker gjennom treningen?

Nøkkelen til å oppnå forandringer i hverdagen handler om å gjøre ting som man liker å gjøre, og som har en positiv effekt på kropp og sinn.

Når du oppdager at trening faktisk kan være en hobby – enten det er dans, yoga eller fitness – at du kan utvikle deg og møte andre mennesker i et inkluderende miljø der det føles rett…

…. da blir en naturlig del av hverdagen og du har blitt hekta på en ny, god & sunn vane!

Du vil automatisk få mer glede og overskudd i hverdagen.

Det garanterer vi.

Inntil 70% rabatt på trening
KUN på Black Friday!