KAMPANJETILBUD 
50% RABATT PÅ DINE FØRSTE KLIPP!
TILBUDET GÅR UT OM:
DISSE KLIPPENE ER GYLDIGE I 12 MND!
(Ord. pris 1100kr)
(Ord. pris 4400kr)
FÅ TILGANG TIL ALLE GRUPPETIMENE:
"The best dance classes in town"
 
Ifølge medlemmene våre har vi de beste dansetimene.
Enten du vil ha ren danceworkout med høy energi og treningseffekt,
eller dansetimer med koreografi for å utvikle deg som danser...
....så kommer du til å ha deg gøy på trening hos oss!
I tillegg til dansetrinn bruker vi pole stang som et element (du trenger ikke å kunne pole dance for å være med)
Klassen er en morsom time hvor du kan få utfordret din sensuelle side, og slippe litt hemninger.
TWERK iT er en morsom time som kombinerer enkle dansetrinn, med shake teknikker.
I tillegg til at det er veldig morsomt har det en høy treningseffekt hvor du får trent både kondisjon og styrke.
En kommersiell danseform med koreografier som er bygget opp etter hvordan man danser i bl.a musikkvideoer og for artister. Musikken kan være alt fra pop, rock, rnb, dance og club.Det er mye koreografi og det danses til èn utvalgt sang hvor koreografien følger musikken. Ny koreografi ca hver 2. uke
En dansetime inspirert av karibiske stiler som; Soukous, Reggea, Soca og Dancehall.Slipp deg løs til afrikanske rytmer og beveg kroppen på måter du ikke trodde var mulig.
Dette er en skikkelig treningsøkt selv om det er mye koreografi. Må oppleves :)
Afro Matata blander tradisjonelle former for afro-karibiske bevegelser forankret i deler av Karibien, Sør-Amerika og Afrika med improviserte bevegelser.Elementer fra House dans som raskt fotarbeid og akrobatiske styling og dancehall gjør Afro Matata til en dansefest.
Musikken er en blanding av afrikansk og afro -karibiske instrumentering med innslag av housebeats og dancehall.
Dancehall har opprinnelse fra jamaicanske dansesteder, hvor de populære jamaicanske opptakene ble spilt på lokale lydanlegg.
Dancehall har fått en enorm interesse i Norge de seneste årene, og timene har masse attitude, danseglede og energi!

Salsa Fusion gir deg en skikkelig dance workout med hotte salsa rytmer og enkle koreografier.
Enkle grunntrinn og bevegelser innen ulike latinamerikanske danse stiler settes ammen til enkle koreografier som passer for alle. Slipp deg løs og ha det gøy :)
Contemporary dance is an unique style exploring a wide range of organic movement, often with syncopated rhythms and experimental floorwork.
Its a strong base in classical techniques and make this the perfect style for improving body awareness and control.
In this beginner class you will learn turns, leaps, placement, connecting movement so it flows, and building a dance vocabulary which will bring your dance passion to the next level.
 
The class will give you different jazz styles and choreographed combination within different themes like Lyrical, Burlesque, Showdance and Musicals.
Hip Hop er en urban og rå dansestil hvor det danses til alt fra hiphop musikk, rap, funk, pop og rnb. I nyere tid har stilen utviklet seg i mange retninger og det er opp til koreografen hvordan de tolker denne stilen.
Du vil lære alt fra grunntrinn og groove, til koreografi.Ny koreografi hver 3. uke
Streetdance er et samlebegrep for urbane danseformer som: Hip Hop dans, newstyle, house, popping, locking mm..
Ny koreografi ca. hver 3. uke.
Timene vil formes etter hvilke instruktører som har dansetimen.
Jazz dans er en av verdens mest populære og allsidige danseformer. Den er meget variert med stil, følelser, rytmer og energi. Teknikk øvelser i kombinasjon med enkle steg og koreografier gjør Jazz Fusion til en utfrordrende men morsom time som kan passe for alle, også deg uten mye danse bakgrunn. Ønsker du å utvikle en danseteknisk progresjon, styrke muskulaturen og øke bevegeligheten er dette timen for deg.
Commercial Jazz er en dansetime med elementer fra jazz, moderne, streetdance og vouging. Det varmes opp med jazz teknikker, og det lages nye koreografier ca. hver 3 uke.En time som passer for alle med litt dansebakgrunn.
Denne timen starter rett på med utvalgte styrke øvelser etterfulgt av enkle trinn og "shake" kombinasjoner.
Full fokus på rumpe og lår.
Trening kan ikke bli morsommere :)
YOGA FOR ALLE.
Ashtanga yoga er en fysisk krevende yogaform som bidrar til et roligere sinn og bedre helse. Man utvikler konsentrasjon, styrke og fleksibilitet, og lærer en bevisst bevegelse av pust og kropp.
Hatha Flow Yoga er en kraftfullt verktøy for transformasjon. Hatha Yoga tar oppmerksomheten vår til pusten, som hjelper oss å dempe svingingene i hodeaktiviten, og være mer tilstede og oppmerksom på det som skjer i hvert øyeblikk. Med Flow elementet er denne yoga timen både dynamisk og mindful.
Innen kundalini yogaens verden finnes det utallige meditasjoner og pusteøvelser. En rolig & meditativ ”soulful” kundalini yoga time hvor vi fokuserer på å ro og hvile med yogaøvelser, pust/pranayama teknikker og meditasjon for å få en dypere kontakt med oss selv.
Yogic Arts er fysisk krevende, men samtidig veldig morsomme og lekene. I disse timene vil du kunne få dype manuelle justeringer. Det skal være gøy å bevege seg så denne timen vil gi deg mulighet til å utforske kroppens potensiale og forhåpentligvis vekke en interesse for å være i bevegelse.
Også kalt Power yoga er en mer dynamisk form for yoga der positurer blir utført i et litt raskere tempo og blir satt sammen for kortere eller lengre sekvenser. Det er sjelden pause mellom stillingene og fokuset er å skape flyt å bevege kroppen som i en meditativ tilstand.
Yin Yoga er en rolig og meditativ form for yoga, hvor posisjonene holdes lenge – gjerne flere minutter. Intensjonen er å tøye bindevevet, spesielt rundt leddene, istedenfor muskulatur.
Yin representerer stillhet, ro og det statiske – i motsetning til Yang, som representerer bevegelse, forandring og dynamikk.
Yin Yoga passer for absolutt alle!
GET FIT. STAY FIT. WITH H.I.I.T.
The PUMP er en time som tar for seg de viktigste prinsippene rundt styrketrening i form av muskelvekst, maksimal muskelstyrke og teknikk.
Gjennom timen vil det bli brukt både styrke apparater og manualer og du får trent hele kroppen.
Det er begrenset antall plasser på timen, så du vil bli veiledet og få god oppfølging underveis i timen.
The H.I.I.T - High Intensity Intervall Training -er en intensiv og morsom time med høy treningseffekt!
Utholdende styrketrening etter intervallprinsippet, der du jobber med ulike styrkeøvelser i en enkel sirkeltrening.
Vi bruker utstyr som bl.a: Core Bags, Manualer, Battle Rope, Strikker, Kettle Bells mm..
Gjennom denne timen vil du få trent absolutt hele kroppen, og timen inneholder ulike øvelser og utfordringer fra uke til uke. Alle er velkommen!
Fighter H.I.I.T er en intensiv og tøff treningsøkt der man både jobber i par med pads og bokser på sekk.
Timen er inspirert av thaiboksing og bokse teknikker samtidig som du får styrket hele kroppen gjennom funksjonelle øvelser som kan innebære push ups og sit ups.
 
Kampsport er en unik treningsform der du får utfordret absolutt hele kroppen! Det stilles ingen krav til forkunnskaper og alle kan delta.
Vi lover høy treningseffekt!
Build Your Booty!
Denne timen er et must for alle som ønsker en funksjonell, sterk og spretten rumpe!
Morsomme og utfordrende øvelser med fokus på rumpe og lår. Flere av øvelsene utføres med strikk og i par, og det avsluttes med en Core Challenge!
TRX kommer opprinnelig fra det amerikanske forsvaret og har blitt en svært populær treningsform verden over de siste årene. Trening i TRX slynge bygger styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Det unike med TRX Training er at du styrker og utfordrer kjernemuskulaturen gjennom alle øvelser. I TRX bruker du kun din egen kroppsvekt, og det er enkelt å justere vanskelighetsgraden uansett fysisk form eller målsetting. TRX er en fin time å kombinere sammen med danse- eller kondisjonstimer. Enkle øvelser settes sammen i ulike serier. Passer for absolutt alle!
I forbindelse med KK-mila 2017 inviterer The Studio alle jenter og damer til GRATIS løpetrening! Hver søndag i august tar vi på oss joggeskoene og kjører morsom løpetrening i området rundt Bislett Stadion.
It´s not a gym. It´s The Studio.
GET STARTED.
Inspiring & fun workout 
Vi mener at trening skal være morsomt.

Inspirerende instruktører og gruppetimer med høy kvalitet
gjør at du vil komme tilbake igjen og igjen
 til "trening som ikke er trening"...
Kom i gang med inspirerende trening på The Studio
Copyright 2017 The Studio Fitness & Lifestyle AS
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..