I AM

Passer for deg som vil pushe deg i en gruppe eller trene på egenhånd.

"GET FIT, STAY FIT - WITH H.I.I.T"

Sikre deg prøveperiode før tiden går ut: 

The Pump styrketrening

The PUMP

The PUMP er en time som tar for seg de viktigste prinsippene rundt styrketrening i form av muskelvekst, maksimal muskelstyrke og teknikk. Gjennom timen vil det bli brukt både styrke apparater og manualer og du får trent hele kroppen. Det er begrenset antall plasser på timen, så du vil bli veiledet og få god oppfølging underveis i timen.

build your booty

Build Your Booty

Build Your Booty! Denne timen er et must for alle som ønsker en funksjonell, sterk og spretten rumpe! Morsomme og utfordrende øvelser med fokus på rumpe og lår. Flere av øvelsene utføres med strikk og i par, og det avsluttes med en Core Challenge!

HIIT

The H.I.I.T

The H.I.I.T - High Intensity Intervall Training -er en intensiv og morsom time med høy treningseffekt! Utholdende styrketrening etter intervallprinsippet, der du jobber med ulike styrkeøvelser i en enkel sirkeltrening. Vi bruker utstyr som bl.a: Core Bags, Manualer, Battle Rope, Strikker, Kettle Bells mm.. Gjennom denne timen vil du få trent absolutt hele kroppen, og timen inneholder ulike øvelser og utfordringer fra uke til uke. Alle er velkommen!

TRX slyngetrening

TRX Slyngetrening

Trening i TRX slynge bygger styrke, balanse, fleksibilitet og stabilitet. Det unike med TRX Training er at du styrker og utfordrer kjernemuskulaturen gjennom alle øvelser. I TRX bruker du kun din egen kroppsvekt, og det er enkelt å justere vanskelighetsgraden uansett fysisk form eller målsetting.

Fighter HIIT

Fighter H.I.I.T

Fighter H.I.I.T er en intensiv og tøff treningsøkt der man både jobber i par med pads og bokser på sekk. Timen er inspirert av thaiboksing og bokse teknikker samtidig som du får styrket hele kroppen gjennom funksjonelle øvelser som kan innebære push ups og sit ups. Kampsport er en unik treningsform der du får utfordret absolutt hele kroppen! Det stilles ingen krav til forkunnskaper og alle kan delta. Vi lover høy treningseffekt!

Egentrening The Studio

Open Gym

Vi har et fullverdig treningsrom med alt du trenger av utstyr for å trene hele kroppen. Tredemølle, Hammerstrenght med olympiske barer, Smith maskin, frivekter, romaskin, kabelmaskin, nedtrekk, benpress, brystpress, benkpress, battle rope, stepkasser, boksesekk, ketllebells ++