I AM

Passer for deg som vil starte med yoga, for deg som vil ha ny inspirasjon, eller treningskombinasjon.

"Yoga can be everything, all at once"

Tilbud på Intropakke nå:

ashtanga yoga oslo

Ashtanga

Ashtanga yoga er en fysisk krevende yogaform som bidrar til et roligere sinn og bedre helse. Man utvikler konsentrasjon, styrke og fleksibilitet, og lærer en bevisst bevegelse av pust og kropp.

yogic arts oslo

Yogic Arts

Yogic Arts er fysisk krevende, men samtidig veldig morsomme og lekene. I disse timene vil du kunne få dype manuelle justeringer. Det skal være gøy å bevege seg så denne timen vil gi deg mulighet til å utforske kroppens potensiale og forhåpentligvis vekke en interesse for å være i bevegelse.

hatha flow yoga oslo

Hatha Flow

Hatha Flow Yoga er en kraftfullt verktøy for transformasjon. Hatha Yoga tar oppmerksomheten vår til pusten, som hjelper oss å dempe svingingene i hodeaktiviten, og være mer tilstede og oppmerksom på det som skjer i hvert øyeblikk. Med Flow elementet er denne yoga timen både dynamisk og mindful.

vinyasa flow yoga oslo

Vinyasa Flow

Også kalt Power yoga er en mer dynamisk form for yoga der positurer blir utført i et litt raskere tempo og blir satt sammen for kortere eller lengre sekvenser. Det er sjelden pause mellom stillingene og fokuset er å skape flyt å bevege kroppen som i en meditativ tilstand.

kundalini yoga oslo

Kundalini

Innen kundalini yogaens verden finnes det utallige meditasjoner og pusteøvelser. En rolig & meditativ ”soulful” kundalini yoga time hvor vi fokuserer på å ro og hvile med yogaøvelser, pust/pranayama teknikker og meditasjon for å få en dypere kontakt med oss selv.

yin yoga oslo

Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ form for yoga, hvor posisjonene holdes lenge – gjerne flere minutter. Intensjonen er å tøye bindevevet, spesielt rundt leddene, istedenfor muskulatur. Yin representerer stillhet, ro og det statiske – i motsetning til Yang, som representerer bevegelse, forandring og dynamikk. Yin Yoga passer for absolutt alle!

KAMPANJE NÅ

Få Intropakke til kun 79,-